::not-another-mummies-photoblog::

By: eridani eridan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Sep-2008 09:30 Email | Share | | Bookmark
ranmadHAN

 


Thursday, 20-Mar-2008 18:52 Email | Share | | Bookmark
Kita minum dulu..

.. fp ini akan ditutup buat sementara waktu kerana

1) - the co.'s IT policy (and ofis is the only source for me to be connected - kesian kan?)
2) - very the slownye to upload gambar dalam ini fotopages
3) - and last but not least, saya dah beli itu account flickr! yay

so, bila terasa rindu, jenguk-jenguklah di sini http://www.flickr.com/photos/mommy_eri oke!

jyaa!



p.s. sila abaikan muka ku yang kaya-raya dengan minyak itu okeh.



Sunday, 9-Mar-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
long time no see

dah lama tak update due to co. IT policy. what with office is the only source for me to get connected to the other world. but anyhow if you peep rindu-rindu sama aku boleh pergi my blog http://eridanus.blogdrive.com oke. trust u will qiqi..

last month sempat pegi ump. tirek ajak tengok volleyball games inter varsity or sum thing i dun remember tapi i understood as ada ramai kawan-kawan lama will be there. so here at pictures taken masa kat sana. dapat la jumpa ol' timers, jejaka idaman malaya (guess who?), jelly mellow, zul, and a few others yg muka kenal tapi nama not registered dah.

team fkksa menang hari tu (maybe sbb my luck kot!) and from wat i understood they won for third place kot. tirek kata tunggu sunet, ilah and ida habis phd, sure dapat johan punya. iye ke? aku rasa johan menjoyah ada la.





psst perasan tak tirek dah berbijik mata hazel?? and sue jugak. is it a requirement in fkksa?? tolong jawab ni.




Sunday, 9-Mar-2008 02:09 Email | Share | | Bookmark
GE

darling piang, pengundi berdaftar untuk dun paka, pulang ke terengganu seawal 0630 hrs dari bangi semalam. nasib baik jalan tak jem, dalam 1130 hrs darling piang sampai dungun.

masuk sahaja rumah..terus memeluk mica yang sudah 2 minggu tak berjumpa. hrs-hrs seharian itu, darling piang melayan mica sepuas-puasnya.



baru darling tau mica suka dok luar rumah sahaja. kalau bawa masuk rumah mica akan mengalami kemurungan peringkat sederhana. kat dungun ramai la orang nak melayan nak bawa dia keluar tengok pokok-pokok, kucing, burung sebagainya. ada tok ki, tok, mak lang, paksu, pakcik. balik bangi nanti?? mica dok sorang-sorang kat porch oke.

oh ya. darling tak ke pusat mengundi yang kurang dari 5 mins dari rumah pada hari itu. dia balik dungun bukan untuk mengundi, tapi untuk berjumpa dengan anak tersayang rupanya.


Wednesday, 6-Feb-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
CNY Eve

training abis awal, mall pukul 12 tghr lagi dah closed due to makan besar, jadi aku menghabiskan masa yang ada dengan mencari semangat tahun baru cina. jgn marah dengan baju kaler merah



dan kasut kaler merah jugak



akhirnya jumpa juga tempat yang dicari



kolam renang yang berdinding merah. sangat masyukk combination tu. kalaulah laman rumahku seluas rumah tokwan, ayam, onet dan tirek di pekan tu, harus ku buat pool berdinding merah ni. hmm.

anyway, selamat tahun baru cina.
tahun tikus ni aku berazam taknak guna tikus (read = mouse) lagi dah. maleh nak angkut kehulur kehilir.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net